مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ در ساختمان

باسلام چند سال قبل اپارتمانی خریده ام در زمینی به مساحت 250 متر که 4 واحد 140 متری و یک واحد 70 متری در همکف میباشد متاسفانه این 5 واحد دارای 3 پارکینگ میباشد در برگه پایان کار قید شده است که پارکینگ را خریده اند ظاهرا باید شهرداری فروشنده باشد و خریدار مالک یا سازنده سوال اینجاست که ایا این حدس درست است یا خیر در صورتیکه درست باشد ایا شهرداری میتواند مالک پارکینگ در داخل زمین محصور شده قانونا باشد و یا خیر چنانچه این کار غیر قانونی صورت گرفته باشد ایا میشود علیه شهرداری شکایت نمود به دیوان عدالت اداری یا خیر و متاسفانه در سند مادر 5 واحد از 3 پارکینگ شریک میباشند که دردسر بزرگی برای ساکنان بوجود اورده چون ساکنین همه ماشین دار هستند

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر اگر در مبایعه نامه خرید ملک ، پارکینگ قید شده باشد ، خریدار میتواند از فروشنده شکایت نماید و دادخواست الزام به انجام تعهد و تسلیم پارکینگ نماید و ...
و طبق قانون فروش پارکینگ به افرادی غیر از مالکان ساختمان ممنوع است و امکان ندارد

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

با سلام
دادخواست صرفا میبایست به طرفیت فروشنده مطرح گردد و الزام ایشان به تحویل پارکینگ و صدور سند را خواست چرا که امکان مالکیت شهرداری در ساختمان شما وجود ندارد