مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

با سلام
در یک آپارتمان 10 واحدی که تنها 3 واحد دارای پارکینگ هستند آیا هزینه تعویض درب پارکینگ شامل حال واحد های بدون پارکینگ میشود ؟

پاسخ ها :

مقصود  درويشي ديوانمراد

جناب آقای مقصود درويشي ديوانمراد :

با سلام
اگر پارکینگ اختصاصی چند نفر باشد و در سند رسمی آنها نیز ذکر شده باشد و جز مشاعات و استفاده سایر ساکنین نباشد ساختمان نباشد هزینه به ساکنین دیگر تعلق نمیگیرد.

سحر  دريابر

سرکار خانم سحر دريابر :

سلام،خیر هزینه درب پارکینگ بر عهده کسانی است که دارای پارکینگ هستند