مشاوره حقوقی رایگان - هزینه رمپ پارکینگ ایا جزو الزامات هست؟

سلام خسته نباشید من مالک یک واحد اپارتمان هستم در ساختمان 15 واحدی که فاقد پارکینگ هم هستیم‌.
جدیدا تصمیم گرفتند رمپ پارکینگ رو تعمیر کنند که از نظر من لزومی نداره و جزو واجبات نیست ایا من که پارکینگ ندارم و عبور و مرورم هم از در دیگری هست ملزم به پرداخت تعمیرات می باشم؟

پاسخ ها :

رضا  مددي

رضا مددي :

استان :

این هزینه ها تابع تصمیمات شورا و مدیریت مجموعه است نه احساس نیاز و ضرورت از سوی یکی از ساکنین مجتمع

بهزاد  اماني

جناب آقای بهزاد اماني :

سلام هزینه های قسمت مشاعات ساختمان مربوط به تمام مالکین ساختمان هست و چنانچه در سند مالکیت شما در قسمت مشاعات پارکینگ قید نگردیده و دارای پارکینگ نمیباشید خیر هیچ هزینه ای پرداخت نخواهید کرو