مشاوره حقوقی رایگان - وکیل خوب

وکیل خوب در طلاق از جانب زوجه و مطالبه نصف مهریه به خاطر باکره بودن هدف ماست زیرا زوجه سالهاست رها شده و نفقه ای هم دریافت نکرده

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
شهرتان مشخص نیست
میتوانید در همین سایت درخواست وکیل را ثبت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام
طلاق از جانب زوجه نیاز به اثبات عسر و حرج است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق سایت و انتخاب شهر خود انتخاب کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق سایت و انتخاب از وکلای شهر خود اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید از طریق سایت ، و انتخاب وکیل مناسب در شهر خودتان اقدام نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

طلاق از طرف زوجه نیازمند دلیل و مدرک و اثبات ندان نفقه و ... است. با این حال از سایت دادراه درخواست وکیل کنید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در خدمتتون هستم
لطفا مدارك و مستندادتون رو به شماره ٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥ ارسال كنيد بررسي كنيم تا راهكار هاي قانوني رو خدمتتون عرض كنم

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام طلاق از طرف زوجه قابل پیش بینی نیست

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از طریق همین سایت درخواست ارجاع به وکیل ثبت نمایید.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را از طریق مشاوره تلفنی سایت ارائه فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba )