مشاوره حقوقی رایگان - وکیل

اگر وکیل بگیرم برای طلاق هم من باید دلایلم را بگویم یا وکیل حرف میزند فقط؟

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

اگر مقام قضایی حضورتان را لازم بداند و قرار بر توضیحی باشد شما باید همراه وکیل حضور پیدا کنید.در غیر اینصورت وکیل صحبت میکند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر زوجه هستید نیازی به حضور شما در دادگاه طلاق نیست

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام.وکیل جایگزین حضور شماست مگر به تشخیص قاضی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وکیل دفاع می کند که در هر صورت برای طلاق باید دلیل ارائه بشه و صرف صحبت کردن کافی نیست.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
علی الاصول نیازی به حضور شما نمی باشد مگر مقام قضایی حضور شما را لازم بداند یا از شما در خصوص زندگی زناشویی تان سوالاتی پرسیده شود