مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک و افراز ملک مشاع

پدربزرگ من دو هکتار زمین در شهریار دارد ولی خودشان به رحمت خدا رفتن و الان پدر و عمو ها همراه با عمه ها توی فروش به مشکل خوردن و با هم به توافق نمی رسند
در داخل سند متراژ همه مشخص شده ولی روی زمین افراز نشده میخواستم بدونم. آیا امکان افراز به قطعات چهار هزار متری و دو هزار متری هست ؟ و اینکه برای افراز عادلانه باید پیش چه نوع کارشناسانی رفت ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در ملک مشاع در صورت عدم موافقت همه شرکا بر فروش ، هر کدام از شرکا می تواند به اداره ثبت درخواست افراز ملک مشاع را بدهند و در صورتی که اداره ثبت ، ملک مشاع را غیر قابل افراز بداند ، باید به دادگاه حقوقی درخواست فروش مال مشاع را داد تا بعد از صدور رای دستور فروش توسط قاضی ، ملک به مزایده گذاشته خواهد شد و در مزایده به فروش خواهد رفت و هر کدام از شرکا سهم خود را خواهند گرفت

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه تقاضای ثبت نداده اید افراز از طریق دادگاه و در صورتیکه تقاضای ثبت نسبت به ملک شده تقاضای افراز به اداره ثبت تقدیم میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
زمین های کشاورزی محدودیت افراز دارن. به جهاد کشاورزی منطقه مراجعه فرمایید