مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک ملک تجاری با سند مشاعی

با سلام ملکی تجاری داریم با 2 شریک دیگر به متراژ 280 متر به صورت 7 دهنه تجاری .2 دانگ 1.5 دانگ و 2.5 دانگ به صورت 3 جلد سند مشاعی تک برگی با پایان کار سال 84 از شهرداری .
الان میخواهیم هر کدام برای خود سند جداگانه 6 دانگی دریافت بکنیم . اداره ثبت میگوید تفکیک با شهرداری است . با مراجعه به شهرداری به گفته شهردار ملک زیر 500 متر قابل تفکیک نیست . از چه راهی باید سند را از دیگر شرکا جدا بکنم ؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
هرملک با هرمتراژی قابل تفکیک و افراز نیست و نمیشه سند 6دانگ مجزا گرفت.