مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک ملک تجاری

با سلام و‌احترام
در مجتمع تجاری ما یک ملک تجاری 276متری هست که مالک با پارتیشن بندی تبدیل به چند واحد تجاری کرده و مهمتر اینکه ملک دارای دو‌ورودی بوده ولی مالک برای هر بخش یک درب مجزا گذاشته است.آیا ایشان می تواند چنین کاری کند؟و اینکه اصناف داخل این‌ملک پوشاک،شال و‌روسری،مانتو فروشی و پلاستیک فروشی هست
دیوارهای این‌ملک شیشه ای هست و با برش های شیشه ها درب شیشه ای ایجاد کرده و ادعا می کند مجوز چنین کاری را دارد
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مالک برای این کار مجوز داشته باشد اعتراض بقیه مالکین نتیجه ای نخواهد داشت.