مشاوره حقوقی رایگان - قسط

سلام خسته نباشید.من از شخصی بصورت اقساط جنس خریده بودم. و مشتری من که ازم خریده بود کلاهبرداری کرد ازم و فراری شده. الان طلبکار من ازم شکایت کرده که مبلغ 28 تومن رو ازم میخواد. من مبلغ بیست تومن رو چند روز پیش به طلبکارم پرداخت کردم 8میلیون مونده. الان رفته شکایت کرده که هم باقی پولش رو میخواد. ادعا کرده که سود پولش رو میخواد. سوال من اینه آیا کسی که جنس رو به صورت قسطی فروخته به من و هر ماه برای مبلغ قسط سود می گرفت الان که اقساط پرداخت نشده میتونه دوباره سود بیشتر ازم بگیره؟ ممنونم خیلی نیاز به کمک دارم خواهشا کمک کنید.

پاسخ ها :

سعيد كوهي اصفهاني

جناب آقای سعيد كوهي اصفهاني :

اگر موعد پرداخت اقساط گذشته مطالبه خسارت تأخيردرپرداخت الباقي بدهي موجه و قانوني ست

امیر احمدلو

جناب آقای امیر احمدلو :

سلام خیر در موضوع شما فقط شخص میتونه نسبت به 8 میلیون ادعای خسارت از تاریخ مقرر بکند