مشاوره حقوقی رایگان - دسته چک برای اتباع خارجی افغانستان

با سلام و عرض ادب.
بنده تبعه افغانستان هستم. در حال حاضر با مدرک اقامتی پاسپورت که بصورت سالیانه تمدید میشود در ایران زندگی میکنم.
ناگفته نماند که قبلا کارت امایش داشته و برای تحصیلات دانشگاهی کارت امایش را تبدیل به پاسپورت نمودم.
ایا راه قانونی وجود دارد که دسته چک دریافت کنم یا خیر؟
در بانک صادرات و سپه حساب دارم و حسابمم هم گردش دارد.
ممنون از راهنماییتان.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما می توانید به بانک درخواست بدهید و در صورت داشتن شرایط قانونی امکان دارد بانک موافقت نماید