مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک ساختمان دو طبقه مشاع

با سلام. من به همراه یک بنده خدایی ساختمان دو طبقه را با هم خریداری کردیم و به اندازه هم پول دادیم. بعد قرعه کشی کردیم و طبقه بالا به من افتاد. حیاط خلوت پشت ساختمان و پشت بام و سرویس پله را چگونه باید مجزا کنیم؟ با توجه به این که طبقه همکف ورودی برای سرویس پله ندارد، شریک ما اظهار دارد که همه خانه باید نصف شود و چون به یک اندازه پول دادیم طبقه بالا در هزینه سرویس پله ای که طبقه همکف در حیاط خلوت جهت دسترسی به نصفه پشت بام دارد، شریک شود
آیا این اصلا قانونی هست؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام نحوه تقسیم شما اشتباه است.
قسمتهایی اختصاصی مثل خود خانه در مالکیت اختصاصی هر شریک است و قسمت های عمومی مثل پشت بام در مالکیت هر دو نفر و هیچ کس نمی تواند استفاده اختصاصی نماید