مشاوره حقوقی رایگان - حق تفکیک ملک

با درود زمینی به مساحت 1600 متر مربع در بافت شهری یکجا دیوار کشی شده و یک واحد مسکونی 300متری هم ساخته و تکمیل شده، عوارض و خلافی شهرداری هم توسط شهرداری‌ حساب و تسویه شده
آیا این چهار دیواری همراه با واحد مسکونی حق تفکیکی داره؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
ابتدا باید کاربری ‌تمام زمین مشخص گردد
و اینکه ایا سهم خدمات شهرداری پرداخت شده است یا خیر
و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا لازم است که کاربری زمین مشخص شود بنابراین از طریق شهرداری این موضوع را مورد پیگیری قرار دهید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
موضوع را از شهرداری پیگیری نمایید تا کاربری زمین مشخص شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر کاربری مسکونی داشته باشد می‌توانید تفکیک نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

نقشه تفکیکی یا افرازی را مالک تهیه وبه شهرداری ارائه می کند و پس از کسر سطوح معابر و قدرالسهم شهرداری مربوط به خدمات عمومی از کل زمین باید ظرف سه ماه از سوی شهرداری تایید شود در غیر اینصورت بعد از انقضاء مهلت مقرر و عدم تعیین‌تکلیف از سوی شهرداری مالک می‌تواند خود تقاضای تفکیک یا افراز را به دادگاه تسلیم نماید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

این موضوع را از طریق شهرداری پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع بایستی از طریق مراجع ذی‌صلاح همچون اداره ثبت اسناد و شهرداری پیگیری گردد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام نقشه تفکیکی خود را به شهرداری ارائه دهید پاسخ میدهند
تفکیک را از اداره ثبت پیگیری کنید