مشاوره حقوقی رایگان - درباره شناسنامه فرزند با پدر ایرانی و مادر افغانی

با سلام فرد ایرانی هستم چند سال پیش با زن افغانی ازدواج کردم و فرزندی از او دارم بعد از تولد فرزندم همسرم از من جدا شد و سرپرستی فرزندم را هم بعهده گرفت حال بعد از چند سال متوجه شده ام برای فرزندم شناسنامه نگرفته حال من باید چگونه شناسنامه برای فرزندم بگیرم تا در آینده دچار مشکل نشود. او در جواب من گفته چون افغانی بوده شناسنامه نداده اند

پاسخ ها :

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

سلام از طریق مرح نمودن دعوای اثبات نسب

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام علی القاعده وظیفه گرفتن شناسنامه به عهده پدر می باشد. با مدارک زوجیت و همینطور گواهی تولد فرزندتان به ثبت احوال مراجعه نمایید.