مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن شناسنامه بچه از همسر

باسلام منو شوهرم باهم اختلاف داریم جدا زندگی میکنم و شناسنامه بچه رو نگه داشته نمیده میخوام براش المثنی بگیرم مدراک لازم رو ندارم نمیتونم بگیرم باید چیگار کنم برای شناسامه بچه ام ک 4ساله هست

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره ثبت احوال پیگیری نمایید و ادعا کنید مفقود شده
در صورتیکه حضانت با شماست از طریق قانونی می توانید اقدام کنید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید تا موضوع شما مورد برسی قرار بگیرد