مشاوره حقوقی رایگان - کم رنگ بودن اثر انگشت

با عرض سلام.
همسر اول پدربزرگم فوت که شدند زمین و خانه در قباله اش بوده است و یک دختر و یک پسر داشته است.
این دختر که خاله ام میشود سهم الارث خودش از قباله مادرش رو در زمان زنده بودن پدربزرگم از او گرفته است و پدربزرگم از او برگه ای گرفته بود که تایید میکرد خاله ام هیچ سهم الارثی ندارد.
بعد چند سال این برگه از خانه پدربزرگم گم میشود. بعد فوت پدربزرگم خاله ام شکایت کرده که سهم الارثش از قباله مادرش رو نگرفته این برگه هم نیست که ثابت کند همه اش رو فروخته است.
متوجه شدیم یک برگه کپی برابر اصل شده از همان برگه گم شده ثبت اسناد و املاک شهرستان موجود هست که با دستور قاضی جهت دریافت کپی این برگه اقدام کردیم.
اداره ثبت هم اون برگه رو داد که ما از آن کپی بگیرم و به ایشون برگردانیم.
در این کپی و کپی برابر اصل شده که در اداره ثبت هست محل امضا و اثر انگشت خاله ام خیلی کم رنگ شده است طوری که چیزی مشخص نمیشود.
کسانی که به عنوان شاهد این سند رو امضا کردند همگی فوت شدند. آیا جهت ارایه به دادگاه میتوان روی این سند حساب کرد؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
حتی اگر این سند در زمان زنده بودن مادربزرگ تنظیم شده باشد ارزشی ندارد چون در آن زمان ارثی وجود نداشته که خاله شما آن را ابراء نماید.
اگر بعد از فوت تنظیم شده باشد هم به دلیل مفقود شدن اصل سند کار سختی در پیش خواهید داشت.