مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه صوری/ و سوال دوم اثبات حق ارتفاق

سلام. یه بنده خدایی یه زمین در همسایگی بنده خریده، بعد به دیگری قولنامه صوری داده مبنی بر خرید، و برای اثبات حق ارتفاق بنده و سایر همسایگان رو شکایت کرده، آیا در ابتدا میشه به خاطر قولنامه صوری از آن دو نفر شکایت کرد؟
سوال دوم: این زمین موات بوده و قدیمتر، قبل انقلاب، مال پدر بزرگ من بوده، به کسی داده تا احیا کنه و یه سهمی هم بهش داده، این زمین از قدیم آب رسمی نداشته، بلکه از آبهای زایشی و پالاب ها آبیاری میشده، حتی بعد از کاشت آب مازاد داره، فقط در ابتدا با کم آبی مواجه است، حالا من و همسایه ها رو بخاطر آب شکایت کرده،در قرارداد پدربزرگم هم چیزی مبنی بر آب وجود ندارد.
همسایه ها از جوی آبی که مال عموم منطقه است استفاده میکنن زمین مورد بحث در این جوی سهمی خریداری نکرده، بنده هم قبلا استفاده میکردم پدرم سهم خرید نه پدر بزرگم. ولی سالهاست که با رأی دادگاه جوی شخصی کشیدم بدون اینکه کسی در این جوی آب شریک باشه. آیا ایشان بخاطر اینکه زمین مورد بحث مال پدر بزرگ من بوده و مدعی است که جزء همین زمین بوده، در حالی که این زمین موات بوده و زمین ما کشاورزی بوده و با این زمین الان 4 متر مرز داره، و این آب رو پدر من با هزینه شخصی ایجاد کرده، دادگاه ایشون رو صاحب حق خواهد کرد؟؟؟؟
ممنون از پاسخگویی شما. ماده 94، 105، 149 و 154 ق مدنی بنفع بنده است

پاسخ ها :

قولنامه صوری حق ارتفاق زمین