مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ملک مشاع

سلام. زمینی مسکونی به متراژ 8 متر در پشت یک مغازه تجاری بین دو خواهر، مشاع است. یکی از خواهر ها به نام (م) که مالک مغازه تجاری جلو زمین است با رضایت سهم خودش رو جدا و به مغازه خودش متصل میکند و سهم خواهر دیگر به نام (د) به زمینی در پشت راهرو دارد بعد خانم (د) زمین پشت رو هم به خانم (م) واگذار میکند و فقط میمونه همون 4 متر اولیه بدون راهرو حالا ایشون میتونه ادعای راهرو از خانم (م) بکند یا اصلا میتونه توافق رو به هم بزند؟ یا اگر به هم بزند چون خانم (م) زمین رو ساخته آیا میتونه ادعای خسارت بکند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر. اگر در قرارداد فروش زمین پشت. ، متر از 4 متر قید نشده باشد
ولی اگر در قرارداد
متراز 4 متر ، جز مبیع ذکر شده باشد ، زمین 4 متر متعلق به خریدار ( م ) است