مشاوره حقوقی رایگان - افراز ملک مشاع

با سلام. ملکی دارم که خود 1.5 دانگ از یک مادر سند شش دانگی است و 4 شریک هستیم. که همگی دفترچه سند منگوله دار مشاعی داریم. جهت رفع مشاع از طریق ماده 147 اقدام نمودم که بعد یک سال و انجام تمامی مراحل در آخر هیات پرونده را رد کرد و گفتند از این طریق نمیشود سند صادر کرد. آیا افراز تنها گزینه انجام این امر است؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر راه های قانونی دیگری هم برای صدور سند مجزا وجود دارد البته با شرایط خاص