مشاوره حقوقی رایگان - الزام به سند بعد از هبه پدر به پسر

سلام و خسته نباشید ملکی قبل از فوت پدر به پسرش ، هبه شده است سند دارای اثر انگشت پدر است . در 22 سال پیش شخصی بوده که مردم بیشتر کارهای خرید و فروش و هبه و ... را در پیش ایشان سند میکردند در حال حاضر مهر این شخص مورد قبول دادگاه هست سوالم این هست که چون وراث کتمان موضوع میکنند و امضا نمیدهند که سند به نام برادرشان زده بشه وکیل گفته که الزام به سند باید انجام بشه و اثر انگشت پدر باید بررسی بشه و واقعی بودنش اثبات بشه ، سوالم این هست که چه مراحلی باید طی کنیم و ایا برای اثبات اثر انگشت نیازی به فراخواندن وراث هست یا خیر ؟ممنون

پاسخ ها :

حمید مرادی

حمید مرادی :

استان :

اگه وکیل دارید چرا مجدد سئوال می پرسید لطفآ از همون وکیل بپرسید قرار نیست سئوال یکی دیگه انجام بده منافع مال کسی دیگه باشه