مشاوره حقوقی رایگان - فسخ هبه مادر به فرزندش

سلام مادر بنده چند سال قبل خانه اش را به برادرم به صورت هبه داد ولی بعد پشیمان شده و 4 دانگ به برادرم داد و 2 دانگ به بنده و جاهای اون رو هم مشخص کرد و زمانی که فوت کرد پس از گذشت سه سال زمانی که هر کدام قسمت خود را تصرف کرده بود برادرم همان سندی که مادرم شش دانگ را به او داده بود به دادگاه برده و خواهان شش دانگ هست در صورتی که مادرم در پایان سند اولی به برادرم داده قید کرده که حق فسخ ، خرید و فروش و سکونت و … تا زمان حیاتم را دارم و همچنین برادرم بعد فوت مادرم یک تعهد نامه به من داده که تقسیم دوم را به رسمیت میشناسد و دو دانگ متعلق به بنده هست ولی با وجود همچین چیزی وکیل گرفته که شش دانگش رو مال خودش کند و وکیلش میگوید مادرتون نمیدونست هبه مادر به فرزند قابل رجوع نیست حتی اگر داخل سند قید کرده باشد و تقسیم دومش درست نیست و همون شش دانگ برادرت اگه اول نوشته درست هست
حالا سوال من این هست آیا همچین چیزی درست هست؟
آیا اگر مالک زمان هبه کردن ملک به فرزندش در سند قید کن که حق فسخ و خرید و فروش دارد بعدا میتواند هبه را فسخ کند با این که هبه گیرنده تعهد نامه داده که فسخ شده؟
آیا الان میتونه مالک شش دانگ بشود؟من باید چکار کنم؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
هبه بین مادر و فرزند قابل رجوع نیست
ابتدا باید اثبات گردد که انتقال خانه به فرزند در قالب عقد هبه بوده است با خیر
شما باید اعلام نمایید که انتقال در قالب قرارداد صلح بوده است و نه هبه و ..
امکان دفاع توسط شما وجود دارد
جهت توضیحات تکمیلی تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.