مشاوره حقوقی رایگان - معرفی منابع و سرفصل ها

با سلام
اینجانب مهندس عمران و در زمینه دفتر فنی فعالیت می کنم. با توجه به وظایفی که در زمینه امور پیمان، قرارداد و نحوه تنظیم دارم، نیاز به منابع و سرفصل های مرتبط با رشته حقوق دارم. خواهشمند است نسبت به معرفی منابع و سرفصل های رشته حقوق در زمینه قرارداد و تنظیم آن جهت استفاده معرفی فرمائید.
با تشکر و احترام

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بسیار گسترده و پیچیده است بهتره که از مشاوره حقوقی وکیل استفاده کنید