مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تنظیم قرارداد

با سلام و احترام
بنده طرح پژوهشی را نگارش نموده و برای دریافت هزینه تحقیقاتی( گرنت پژوهشی) خودم از آن دفاع نموده ام. اما چون هیات علمی نیستم، هزینه به حساب استادم واریز می‌شود. ایشان قبول کرده اند که از این مبلغ به بنده حقوق بدهند، سوال من این است، قرارداد پرداخت حقوق را با ایشان چگونه تنظیم کنم تا اگر پرداختها سروقت و کامل نبود قابل شکایت و پیگیری قضایی باشد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید قراردادی بین خود تنظیم کنید و شرایط پرداخت را مشخص کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی تنظیم قراراد امری تخصصی است و بهتر است یک وکیل آن را برای شما تنظیم کند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

قرارداد را تخصصی یک وکیل برای شما تنظیم کند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به محض اینکه سر موقع پرداخت نکرد از ایشا شکایت کنید حتما