مشاوره حقوقی رایگان - احداث گلخانه در زمین کشاورزی

با سلام. 40 هکتار زمین به تعداد 7 کشاورز واگذار شده به عنوان علوفه کاری. بنده وارث یکی از 7 کشاورز هستم. با توجه به نداشتن شغل ساخت گلخانه را انتخاب کردم. رفتم جهاد کشاورزی برای احداث گلخانه ولی متاسفانه گفتن این زمین علوفه کاری است و نمیشه گلخانه زد. در صورتی که بیشتر کشاورز ها زمین ها رو فروختن و همه نخل و خونه باغ درست کردن. آیا راه حلی هست که بشه تسهیلات گلخانه گرفت و اشتغال زایی کرد؟ با تشکر.

پاسخ ها :

سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی

جناب آقای سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی :

احداث گلخانه بمعنی تغییر کاربری اراضی زراعی محسوب نمی شود وشما می توانید بامراجعه به جهاد کشاورزی شهرتان مجوز اخذ نمایید همانند کسی که بخواهد پرورش ماهی درست گند.