مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری زمین کشاورزی به مساحت 3400 مترمربع

با سلام
بنده یک زمین کشاورزی به مساحت 3400 مترمربع در اطراف یکی از روستاهای شیراز دارم که جز طرح هادی نمیباشد
در ابتدا یک درخواست جهت ساخت گلخانه به جهاد کشاورزی دادم که متاسفانه به دلیل عدم تامین آب مناسب کارشناس جهاد درخواست را رد کرد
در حال حاضر قصد گرفتن مجوز کارگاه تیرچه بلوک را دارم
سوال بنده این است آیا جهاد کشاورزی با این درخواست تغییر کاربری موافقت میکند ؟
با توجه به اینکه قبلا درخواست ساخت گلخانه را رد کرده است و هیچ استفاده مرتبط با کشاورزی نمیشود در این زمین انجام داد

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام در صورتی که تامین آب ممکن است می توانید اصلاح و مجددا درخواست بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به نوع زمین دارد
باید در کمیسیون مربوطه بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون ، تغییر کاربری اراضی مزروعی ، به کاربری خدماتی یا صنعتی یا ... شرایط خاصی دارد

و اگر شرایط وجود داشته باشد اداره جهاد موافقت خواهد کرد و ...