مشاوره حقوقی رایگان - سند ملک قولنامه ای ارثی

سلام. پدربزرگ بنده فوت کرده و بنده یک زمینی رو از وراث خریداری کردم و در قولنامه از تمامی وراث امضا دارم و حتی مهر شورا ی روستا هم رو قولنامه هست. به واسطه این قولنامه، میتونم سند بگیرم؟

پاسخ ها :

علي  خزائي

جناب آقای علي خزائي :

با سلام
همه وراث می بایستی برای شما امضا کنند در دفتر خانه به عنوان وراث پدر بزرگمون
در صورت ممانعت از طریق دادخواست الزام وراث با تنظیم سند رسمی اقدام شود که در صورت اول و دوم مدارک گواهی انحصار وراثت و گواهی واریز مالیات بر اثر هم لازم است