مشاوره حقوقی رایگان - وضعیت منزل قولنامه ای بین ورثه

سلام . ما سه فرزندهستیم دو پسر و یک دختر پدرم فوت شده مادرم در قید حیات است. مادرم ملکی داشته اند به نام یکی از برادرانم کردند. به خاطر اعتیاد یکی از برادرانم به او ارث و پولی ندادند. یک ملک قولنامه ای خرید کردند که قرار بود به دخترش بده اگر به نام دخترش بشه آیا قبل یا بعد فوت اون برادری که ارث و پول نگرفته میتونه ادعای ارث بکنه و قولنامه اون خونه برگشت بخوره ؟

پاسخ ها :

سلیمی        فضه

سلیمی فضه :

استان :

با سلام. نمی توان باعث حرمان از ارث هیچ کس شد و ایشون محق در دریافت سهم الارث خود هستند.