محسن رسولوی بنیسی

دارای سابقه پروانه وکالت از:

کانون وکلا

شماره پروانه:

1400

آخرین مدرک تحصیلی:

کارشناسی ارشد حقوق خصوصی

شهر:

شبستر

درباره من

سابقه بیش از ده سال وکالت دادگستری- داوری در اختلافات و دعاوی ناشی از قراردادها- تدوین انواع قراردادهای تجاری و مدنی

تخصص ها

دعاوی خانواده و هویت قانونی شامل دعاوی خانواده، دعاوی ارث و میراث، دعاوی ثبت احوال، سرپرست و قیم
دعاوی مالی، تجاری، قراردادها شامل چک، داوری، قراردادها، مناقصات، اختلافات مالی، سفته، برات، فاکتور، رسید عادی و …
دعاوی املاک شامل اختلاف در مالکیت، خرید و فروش اموال غیرمنقول، املاک، شهرداری، منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، زمین شهری و اوقاف، ثبت اسناد و املاک، موجر و مستاجر، سرقفلی، حق کسب و پیشه، تخلیه

مشاوره ها


1396/5/17
کمکم کنید (اداره کاری) - سلام من در اداره کار شکایت کردم برای گرفتن حقوق. در جلسه هیئت تشخیص چون کارفرما تسویه حساب اورد رای من رد شد بعد در هیات حل اختلاف اعتراض کردم کارفرما نیامد و گفتن که طبق دادخواست رای صادر میشود ولی بعد از دادن جواب دیدم رای من رد شده در ضمن تسویه حساب مربوط به قبل بوده و همچنین کارگرانی که مثل من شکایت کرده بودن اداره کار تسویه حساب انها را قبول نکرد که دقیقا مثل تسویه حساب من است ولی مال من رو قبول کردن در صورتی که نشان انها نیز دادم و باز رد کردن چکار کنم. اگر بخواهم اعتراض کنم باید در دیوان عدالت اعتراض کنم که زمان بر است راهی سریع تر به من پیشنهاد کنید در ضمن من مدیر عامل آن شرکت بودم ولی در اداره کار بیان نکردم چون گفتند که رسیدگی نمی شود خواهشن راهنمایی کنید
با سلام؛ تنها راه پیش روی شما اعتراض به رای هیات حل اختلاف در دیوان محترم عدالت اداری است. در ضمن آرای صادره در خصوص دیگر کارگران و خدمه شرکت موصوف را نیز ضمیمه اعتراض خویش نمایید. اضافه می نماید که اگر شما مدیرعامل خارج از هیئت مدیره می باشید؛ هیچ منعی در خصوص مطالبه حق و حقوق توسط شما وجود ندارد.
1396/5/17
تابعیت ایران - با سلام
من افغانستانی هستم ولی تو ایران بدنیا اومدم و همینجا هم بزرگ شدمـو اصلا نرفتم افغانستان و همینجا هم تحصیل کردم و در حال تحصیلم
و طبق جست و جوهایی داشتم طبق ماده ۹۷۹ قانون مدنی تمام شرایطشم داشتم و دنبال تابعیت ایرانم...
میخواستم بدونم ایا اصلا تحقیقاتم درست بوده؟
اصن یه همچین چیزی هست؟
تابعیت ایران رو میدن به من؟
اگه اره که ممنون میشم راهنماییم کنین
موفق باشین....
با سلام؛ کلیه اتباع خارجی طبق ماده 979 قانون مدنی می‌توانند در صورتی که دارای شرایط ذیل باشند تقاضای تحصیل تابعیت ایران را داشته باشنند. 1. به سن 18 سال تمام رسیده باشند.

2. پنج سال اعم از متوالی یا متفاوت بصورت قانونی در ایران ساکن بوده باشند.

3. فراری از خدمت نظامی در کشور متبوع خود نباشد.

4. در هیچ مملکتی به جنایت مهم یا جنایت غیرسیاسی محکوم نشده باشد.
مراحل اخذ تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران

افرادی که متقاضی تحصیل تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران باشند می‌توانند در صورت شرایط مندرج در ماده 979 قانون مدنی، درخواست تابعیت خود را به اداره تابعیت وزارت امور خارجه در مرکز و یا دفاتر امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری‌های سراسر کشور تسلیم کنند.

امتیازات و محدودیت‌هایی اشخاصی که تحصیل تابعیت ایران را کرده‌اند

اشخاصی که تقاضای تابعیت ایرانی کرده‌اند از کلیه حقوقی که برای ایرانیان مقرر است بهره‌مند می‌شوند ولی نمی‌توانند به مقامات ذیل نائل شوند:

1. ریاست جمهوری و معاونین وی

2. عضویت در شورای نگهبان و ریاست قوه قضائیه

3. وزارت و کفالت وزارت و استانداری و فرمانداری

4. عضویت در مجلس شورای اسلامی

5. عضویت در شوراهای استان و شهرستان و شهر

6. استخدام در وزارت امور خارجه و نیز احراز هرگونه پست و یا ماموریت سیاسی

7. قضاوت

8. عالی‌ترین رده فرماندهی در ارتش و سپاه و نیروی انتظامی

9. تصدی پست‌های مهم اطلاعاتی و امنیتی
1396/5/17
حق وکالت - با عرض سلام و خسته نباشید.
ما یک واحد منزل پیش خرید کرده بودیم و پولمان را تا تاریخ تعیین شده پرداخت کردیم ولی تعاونی با هفت سال دیر کرد سه دانگ به ما تحویل داد. ما وکیل گرفتیم و ایشان گفتند که قیمت ملک شما در سال نود و پنج نهایتا متری دو میلیون تومان است و من یک دوازدهم آن را به عنوان حق وکاله دریافت می کنم (در حالی که ما گفتیم حداقل چهار میلیون است) . بعد از دادگاه های متوالی، رای صادر شد که تعاونی مذکور یک واحد شش دانگ به ما تحویل دهد. ولی حالا قیمت ملک حداقل چهار میلیون می باشد و سهم وکیل بیش از چهل میلیون می باشد و از این مبلغ پایین تر نمی آیند در صورتی که صحبت نهایتا سر بیست میلیون بود. ولی! در قرارداد همان یک دوازدهم ملک ثبت شده.
چندی پیش من خبری شنیدم مبنی بر اینکه، قراردادهای بدون ذکر مبلغ غیر قانونی است. می خواستم بپرسم، آیا این خبر درست می باشد و الان وضعیت ما چگونه است. آیا می توانیم قانونی اقدام کنیم. یا ملزم به پرداخت هستیم. البته این وکیل در جریان شرایط مالی ما بود و به او گفته بودیم که توانایی پرداخت مبالغ بالا را نداریم.
(البته، فکر می کنم طبق قانون حدود پنج میلیون طرف بازنده( تعاونی) باید بپردازد.)
از پاسخ شما سپاسگزارم.
با سلام؛ با توجه به اینکه دعوی مطروحه، دعوی مالی قابل تقویم می باشد (دعوی که موضوع آن مطالبه وجه نیست بلکه مطالبه مال می باشد) چنانچه وکیل محترم شما دعوی را تقویم نموده و با توجه به رقم تقویمی نسبت به ابطال تمبر مالیاتی وکالت اقدام کرده باشند؛ قانوناً حق الوکاله رقم تقویمی (هر مبلغی که باشد) را می تواند دریافت نماید. تنها در صورتی می تواند مبلغ چهل میلیون تومان حق الوکاله از شما دریافت دارد که قرارداد متضمن مبلغ چهل میلیون تومان را ضمیمه دادخواست تقدیم دادگاه نموده و نسبت به رقم حق الوکاله مندرج، تمبر مالیاتی ابطال نموده باشد. نتیجه : باتوجه به اینکه درج میزان 12 درصد از قیمت ملک به عنوان حق الوکاله به دلیل مشخص نبودن رقم نمی تواند به عنوان قرارداد حق الوکاله از طرف وکیل پیوست دادخواست تقدیم گردیده باشد؛ لذا وکیل محترم قانوناً مستحق دریافت حق الوکاله ی ارزش دعوی که در دادخواست آن را تقویم نموده می باشد و چنانچه بخواهد با استناد به قرارداد حق الوکاله موصوف اقدام نماید؛ دست کم به دلیل مغایرت مبلغ مندرج در آن و مبلغ تقویمی و نهایتاً عدم ابطال تمبر مالیاتی، مرتکب تخلف انتظامی گردیده است.

ارتباط با من


محسن رسولوی بنیسی

ایمیل:

rasoulavi@gmail.com

آدرس:

شبستر- خیابان شهید باکری- روبروی دادگستری

دادراه

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد. تهیه شده در دادراه.