حمیدرضا خوشدل

دارای سابقه پروانه وکالت از:

کانون وکلا

مشاوره ها


1400/3/3
وجه التزام - با سلام.
بنده یک قرارداد با شرکتی دارم که روزانه مبلغی را به عنوان وجه التزام تعیین نموده است و قرارداد امضاء شده است و در حال رسیدگی است.
حال سوال بنده:
پس از رای قطعی جهت وصول مطالبات چه مسیری را باید طی کنم؟ برای آن شرکت ورشکستگی باید اعلام شود؟
اگر ورشکستگی اعلام شود، آیا املاک خصوصی و شخصی کلیه مدیران شرکت ( یا فقط امضاء داران ) بابت وصول مطالبات تحت شعاع قرار میگیرد یا کلاً اموال شخصی آن ها مورد محاسبه قرار نمیگیرند؟
لطفا شرایط کلی برای بنده شرح دهید.
با تشکر
سلام
فعلا نیازی به اعلام ورشکستگی ندارید

اگر شرکت تضامنی باشد ، همه شرکا مسول پرداخت طلب شما هستند و اگر شرکت نسبی باشد هر شریک به نسبت سهمش مسول پرداخت دین شماست

اما اگر شرکت سهامی یا بامسولیت محدود باشد ، مسولیت شرکا در مقابل طلبکار محدود است مگر مدیرانی که تقصیر آنها اثبات شود
1400/3/3
مستثنیات دین - با سلام‌.
بنده و همسرم دارای یک منزل مسکونی هستیم که سهم من 4 دانگ و همسرم 2 دانگ است و از یک شرکت معتبر خرید کرده ایم. ولی به دلیل بدهی حدود 30 میلیون تومانی به شرکت، هنوز سند صادر نشده و به صورت قولنامه ای خریدیم.
در حال حاضر با همسرم اختلاف پیدا کرده و ایشان تقاضای طلاق و مهریه داده است. میخواستم بدونم که آیا میتوانم 4 دانگ خود را به عنوان مستثنیات دین اعلام کنم؟
چون همسرم میگوید به دلیل این که خانه به نام هر دو ما هست دادگاه دستور فروش را میدهد و بعد از فروش سهم 4 دانگ تو تبدیل به مدل نقد میشود و قانون برای پول نقد تا سقف 200 میلیون مستثنیات دین در نظر گرفته و مابقی به جای مهریه به او تعلق میگیرد. آیا چنین چیزی درست است؟
در ضمن ما یک فرزند داریم که طبق توافق باید پیش من بزرگ بشود و بنده هیچ جایی را برای سکونت ندارم.
لطفا راهنمایی ام کنید.
سپاس.
سلام

مستثنیات دین رقم تعیین شده قانونی ندارد و ممکن است دادگاه برای یک نفر با توجه به شرایط شغلی و اجتماعی و خانوادگی و شهر محل زندگی او ، چهارصد میلیون تومان مستثنیات تعیین کند یا رقم بیشتری ...

200 میلیون تومانی که ایشان گفته اند محمل قانونی ندارد

ارتباط با من


حمیدرضا خوشدل

دادراه

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد. تهیه شده در دادراه.