علی غزاله
وکیل
1399/8/10

اشتغال زن شوهردار

اشتغال زن شوهردار


 فقط  دادگاه می‌تواند تشخیص دهد که آیا شغل زن حقیقتا مخالف حیثیت و مصالح خانوادگی زوجین است یا خیر؛ و نظر مرد در این خصوص تعیین‎ کننده نیست و قاضی باید نظر نهایی را بدهد. 
اصولا وظیفه کار و تامین معاش زندگی بر عهده مرد است. این موضوع نه تنها در قانون که قبل از آن در شرع هم مورد تاکید قرار گرفته است.
در واقع حقوق به تبعیت از دین اشتغال را از وظایف مهم مرد می‌داند. 
البته زن هم می‌تواند در سند ازدواج شرط کند که پس از ازدواج مشغول به کار شود یا اگر تاکنون شاغل بوده است، همچنان به شغل خود ادامه دهد.
اگر در قباله ازدواج در قسمت مشخصات طرفین در مورد زن نوشته شود کارمند، کارگر و... ، یعنی اصل بر این است که شوهر با علم و اطلاع از شاغل بودن زن، با او ازدواج کرده است. بنابراین پس دیگر نمی‌تواند او را از ادامه اشتغال منع کند.
البته نباید فراموش کرد که حتی اگر اشتغال زن در قباله ازدواج به صورت یک حق شرط شود، باز شوهر این امکان را دارد که اگر مدتی بعد شغل او را مخالف مصالح خانوادگی و حیثیت یا شان خود یا زن تشخیص داد، ممانعت زن از ادامه کار را از دادگاه بخواهد.
البته فقط با حکم دادگاه می‎تواند ممانعت کند یا با توافق بین خودشان.


0
( 0 ) 0.0
نظرات

بیشتر بخوانید


در تاریخ 1399/9/15
۱-    گرفتن وکالت زن در طلاق از مرد به دو روش امکان پذیر است یا به صورت شرط ضمن عقد نکاح که در سند ازدواج درج می شود و یا به صورت ... [ادامه مطلب]
در تاریخ 1399/9/15
وصیت عقدی اسـت که به موجـب آن موصـی (وصـیت کننده) نسبت به اموال یا دارایـی خود بـرای شخـص یا اشخاصی پس از مرگ خود تعیین تکلیف می نماید. بنابراین هر شخص می ... [ادامه مطلب]
در تاریخ 1399/8/11
اصول محکم کاری‌های یک معامله قراردادی که تحت عنوان قولنامه در بنگاه‌های معاملاتی یا بیرون از آنجا تنظیم می‌شود، سندی عادی است و به همین دلیل طرفین (خریدار و فروشنده) باید ‌‌نهایت دقت را در تنظیم آن داشته باشند تا بعدها دچار مشکل نشوند. ... [ادامه مطلب]

ارتباط با من


ایمیل:

alighazaleh1@gmail.com

آدرس:

کرمانشاه-22بهمن خیابان برق نبش کوچه دوم مجتمع برق طبقه 4 واحد12

شبکه های اجتماعی من:

دادراه

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد. تهیه شده در دادراه.