زوجین و پارتنرها؛ خوراک ارتکاب جرم «دسترسی غیرمجاز» و «تخریب رایانه ای»!

زوجین و پارتنرها؛ خوراک ارتکاب جرم «دسترسی غیرمجاز» و «تخریب رایانه ای»!

1404/5/2 در حال محاسبه... امتیاز
سبحان چابک
سبحان چابک وکیل پایه یک

مقدمه

این روزها مشاهده می‌کنیم که قاطبه زوجین، مبادرت به چک کردن موبایل همسرشان می‌نمایند. با دقت نظر در ماده یک قانون جرایم رایانه‌ای مصوب 1388، اگر موبایل شخصی که غالباً همسر است، به وسیله رمز عبور و به زعم قانون فوق‌الذکر: به وسیله تدابیر امنیتی، مورد حفاظ واقع شده باشد و شخصی با بازنمودن قفل آن موبایل به داده‌ها و عکس‌ها و فیلم‌های آن موبایل دسترسی یابد، مرتکب جرم موضوع ماده یک قانون جرایم رایانه‌ای (دسترسی غیرمجاز به داده‌ها) می‌شود و به حبس از 91 روز تا یکسال یا جزا نقدی به مقدار مصرحه محکوم خواهد شد!

مجازات دسترسی غیرمجاز به داده‌ها

هرچند وفق تبصره الحاقی به ماده 18 قانون مجازات اسلامی، قاضی اصولاً می‌بایست به حداقل مجازات‌ها رای دهد، اما در همین بحث ما و زوجین، 91 روز حبس هم خودش مدتی مدید است.

تخفیف مجازات

البته بحث تخفیف مجازات را داریم که از حوصله شما خارج است! لذا شما را از فضولی در موبایل پارتنر یا همسرتان برحذر می‌دارم.


سبحان چابک
سبحان چابک وکیل پایه یک — آماده پاسخگویی به سوالات حقوقی شما
مشاوره تلفنی

نظر یا سوال خود را بنویسید

پاسخ وکیل بعد از بررسی زیر همین مطلب نمایش داده می‌شود.

ارتباط با من


ایمیل:

sobhan.lawyer7@gmail.com

آدرس:

بلوارپردند/ مجتمع دلفین

شبکه های اجتماعی من:

دادراه

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد. تهیه شده در دادراه.