مشاوره ها

خانه مشاوره ها

-
1403/9/22
صدور اجراییه با سلام
در وکالت بلاعزل برای طلاق نوشته شده:


.....و تقدیم دادخواست مربوطه به موارد متن این وکالتنامه،یا تطبیق به موارد مندرج در قانون اصلاح مقررات مربوط به طلاق و آیین نامه اجرایی آن و یا سایر قوانین و مقررات جاری و تنظیم و امضای سند طلاق وفق موارد مصرح در دادنامه قطعی شده و عقد قرارداد با وکیل؛..... و درخواست صدور اجرائیه و تعقیب عملیات اجرایی آن و.....احتمالاً اصلاحیه های آن ولو کراراً

به چه معناست؟
آیا برای ملاقات فرزند با پدر طفل هم باید خودم اجرائیه بگیرم؟؟؟

چون از من شکایت کیفری شده برای ممانعت از ملاقات پدر با فرزندش!


2-در طلاق نامه به نفقه فرزند اشاره نکردم، آیا با توجه به اینکه این وکالت بلاعزل مکرراً قابل استفاده است؛ بعد از طلاق می توان اقدامی کرد؟ یا فقط یکبار؟
با سلام ،در مورد توضیح مفاد وکالت بلاعزل به یکی از همکاران محترم وکیل مراجعه کنید‌ در مورد ملاقات با فرزند نیازی به اخذ اجراییه نیست .
در مورد نفقه فرزند میتوانید اقدام کنید .
1403/9/22
تعهد به خدمت فرهنگیان سلام
من دانسجوی فرهنگیانم وتعهد به خدمت 8 ساله به شهرستان دلیجان دادم . ایا میتونم از برای خدمت از دلیجان به اراک بیام ؟
لطفا راه هایی که مممکن است توضیح دهید ممنون میشم
با سلام ، در این خصوص با اداره آموزش وپرورش اصفهان و شهرستان دلیجان مذاکره کنید.
1403/9/22
درخواست تجدید نظر با سلام مدتی پیش سوالی در مورد اعتراض به نامه کارشناس یک نفره ودرخواست کارشناس سه نفره را نمودم که قاضی به درخواست اینجانب اعتنا ننمود ورای به نفع طرف مقابل صادر نمود که دراین مورد زحمت کشیده وجواب وراهنمایی نمودید که درخواست تجدید نظر بدهم که دادخواست تجدید نظررا دادم که متاسفانه شعبه تجدید نظر مربوطه به درخواست اینجانب مبنی بر کارشناس سه نفره اعتنا ننموده وفرمودندکه قرارداد مربوطه صلح بوده وکلا احتیاج به قیمت گذاری توسط کارشناس نبوده است و رای را به نفع طرف مقابل صادر نمودند در صورتی که در کلیه شعبات دادگستری و شورای حل اختلاف (شعبه 114وشعبه 5و9و14 وغیر...) که پرونده مربوطه رسیدگی شده هم از طرف مقابل وهم از طرف وکیل ایشان به قرارداد خرید و فروش با بیع وثمن معلوم اعتراف واقرار نموده اند حال جای شک میباشد که ایا پرونده اینجانب سفارشی میباشد یا خیر لازم بذکر است که پرونده اینجانب از سال 99 از این شعبه با دستور موقت صادر شده وبا نامه کارشناسی قیمت گداری ناحق در سال 1402در همین شعبه به پایان رسیده حال ایا میتوانم از قاضی مربوطه شکایت بکنم؟
امکان شکایت با مدارک مستدل در دادگاه عالی انتظامی قضات وجود دارد
1403/9/22
رجیستری تلفن همراه سلام
من امروز ایفون 13 رو ریجستر کردم،ولی هزینه ای که از من دریافت شد بسیار بالا بود(حدود 14300) و با توجه به قانون جدید که جهت ریجستری اعلام شده، باید تقریبا نصف این مبلغ میشد. حتی تماس گرفتم و گفتند خودمان هم تعجب کردیم و میتوانید اعتراض کنید ولی با توجه به پایان یکماهه مهلت پرداخت،من مجبور به پرداخت شدم. آیا این مورد قابل پیگیری هست؟
با سلام میتوانید به سازمان تعزیرات و همجنین دادگاه عمومی شکایت کنید .
1403/9/22
توقیف پلاک توسط نیروی انتظامی سلام. ماشین نیروی انتظامی کنار ماشینم وایساد و ازم مدارک ماشین رو خواست وقتی پرسیدم مشکل چیه گفتن توقیف پلاک ثبت کردم، ماشینت رو بگیرن میبرن پارکینگ دلیلشون هم این بود که گفتن آقایی که از ماشینت پیاده شد کی بود گفتم نامزدم، گفتن ماشین که توقیف شد باید بیای پیش من ببینم نامزدت بوده یا نه؟
سوال من اینه که اصلا نیروی انتظامی دسترسی به سامانه راهور داره که بتونه ماشین رو توقیف بکنه؟ یا صرفا برای ترسوندن این صحبتارو کردن؟
با سلام ، این بستگی به دلیل توقیف پلاک دارد . واینکه موضوع توقیف پلاک کیفریست یا حقوقی یا تخلف رانندگی .

ارتباط با من


رضا استخری سروستانی

آدرس:

پل حر - خیابان حر - رو به رو ی آموزش و پروش ناحیه 2

دادراه

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد. تهیه شده در دادراه.