مشاوره ها

خانه مشاوره ها

-
1403/6/9
رابطه نامشروع با سلام و خسته نباشید. بنده از خانمم شکایت کردم که با مردی در رابطه بوده و پرینت تماس هایشان دراومد ولی اون آقا ادعا داره که سیم کارت دست خانومشه آیا با این حرفش میتونه تبرئه بشه و آیا قاضی میتونه به متن پیامک های این دو دسترسی پیدا کنه؟
بله با استعلام از اپراتور مورد نظر توسط قاضی این امر امکانپذبر است
1403/6/9
بیمه نکردن کارفرما سلام روزتون بخیر بنده در یک کافه باریستا هستم به مدت یک سال قرارداد بستن و در قرارداد بند بیمه رو خط زدن و همه کاری از ما میخوان حتی نظافت حالا من میخوام زودتر استعفا بدم و میگن که اگه بری میتونیم شکایت کنیم ازت میخواستم بدونم ایا میتونه کارفرما شکایت کنه یا خیر ممنون از شما
سلام روز بخیر.طبق ماده148 قانون کارو ماده 36 تامین اجتماعی هر کارفرمایی موظف هست تا حق بیمه کارگر رو پرداخت کنه در غیر این صورت مشمول جریمه2 تا 10 برابر حق بیمه ای میشود که باید پرداخت میکرده .طبق قانون کار چیزی به عنوان استعفا در قرارداد موقت نیست تنها را اینه که باید با کارفرما توافق کنیدو یک ماه زودتر به ایشان اطلاع دهید.
1403/6/9
سرباز فراری سلام همسرم سال 74 سرباز بوده ودوسال سربازیش داده 6 ماه اضافه خورد و بنا به دلایلی فرار کرد .دوپسر دارم 24 ساله و 15 ساله .همسرم از کارگری زیاد دیسک کمر شدید و پارگی آرشیل زانو گرفته وکلا وضعیت خوبی نداریم تمنا میکنم راهنماییم کنید .امکان سربازی مجدد با این وضعیت زندگی و مخارج برایمان مقدور نیست .
سلام. با اعلام سازمان نظام وظیفه عمومی تمامی مشمولنی غایب و فراری میتوانند در صورتی که شامل بخشودگی سنی هستند برای معافیت عفو رهبری از طریق پلیس 10 یا یگان خدمتی اقدام کنند.میتوان گفت حداقل سن برای معافیت عفو رهبری سربازی 47 سال میباشد البته پزشکانی که سربازی نرفته اند تا 57 سالگی معاف نمیشوند!لطفا برای اطلاعات بیشتر به پلیس 10 مراجعه فرمایید.
1403/6/9
نداشتن امنیت جانی من تو خونه امنیت جانی ندارم چیکار کنم !
هر روز تو خونه بابام منو تهدید میکنه که با اسلحه می‌کشه سرمو می‌بره کتکم میزنه در حد مرگ. من از مرگ نمی‌ترسم فقط دیگه خسته شدم هیچ کسیم جلو دارش نیست کاریم جز خونه نشستن ندارم عین یه زندانی تو خونم..
من حتی حق ندارم کاری که دوست دارمو انجام بدم باید هر چی این میگه بگم چشم با 22 سال سن
اینجا کسی هست کمکم کنه یا باید بمیریم؟
سلام با شماره تماس123 اورژانس اجتماعی ویا 110 تماس حاصل فرمایید.
1403/6/9
شکایت برای ارث سلام من یک ارث پدری به همراه سه برادر و یک خواهر و مادر دارم که سالها پیش انحصار وراثت شده و وراث هیچگاه همدل و هم رأی برای رسیدن به توافق به فروش یا اجاره نشده اند
چه کار کنم به پول ارثم برسم
ارث شامل یک مغازه و دو طبقه مسکونی بالای آن در تهران و یک زمین بیرون تهران است
متشکرم
سلام .درصورتی که یکی از وراث سهمش را بخواهد و اگر وراث حاضر به تقسیم نباشند اگر بعد از مذاکره به نتیجه مثبتی نرسیدید باید دعوای خلع ید از ملک مشاع را طرح کنید وطبق ماده43 قانون ئاجرای احکام مدنی در مواردی که حکم خلع ید علیه متصرف ملک مشاع به نفع مالک قسمتی از ملک مشاع صادر شده باشد از تمام ملک خلع ید می‌شود، ‌ولی تصرف محکوم ‌له در ملک خلع ید شده مشمول مقررات املاک مشاعی است.

ارتباط با من


عادل پژدم

ایمیل:

adlpzhdm726gmail.com

آدرس:

کهریزک پل شهید دکتربهشتی پلاک60 طبقه همکف کد پستی : 1816118379 - دفتر وکالت: بیتا اخوان مدرس

دادراه

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد. تهیه شده در دادراه.