جرایم علیه اموال و اسناد شامل کلاهبرداری، جعل، تقلب، تزویر، خیانت در امانت، تحصیل مال از طریق نامشروع، ربا، فروش و انتقال مال غیر، سرقت
دعاوی مالی، تجاری، قراردادها شامل چک، داوری، قراردادها، مناقصات، اختلافات مالی، سفته، برات، فاکتور، رسید عادی و …
دعاوی املاک شامل اختلاف در مالکیت، خرید و فروش اموال غیرمنقول، املاک، شهرداری، منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، زمین شهری و اوقاف، ثبت اسناد و املاک، موجر و مستاجر، سرقفلی، حق کسب و پیشه، تخلیه
مشاوره ها
1403/8/8
ادعای تصرف عدوانی
-
با سلام پدرم 34سال پیش زمینی کشاورزی از شخصی خریداری کرده وفی المجلس حسابش را پرداخته بعد از 10سال صاحب قبلی زمین که در تهران ساکن بود این قول نامه را امضا کرده و نام و نام خانوادگی و تاریخ را با دست خط خودش قید کرده بعد20سال که از امضای خودش میگذرد سال 14000 یک بار به من شکایت تصرف عدوانی کرده بود که دادگاه رای منع تعقیب صادر کرد و ایشان هم اعتراض نکردند وبعد شش ماه از قطعی شدن رای سند ششدانگ من رسید به دستم .وزمین 3سال است که سند ششدانگ گرفتیم الان ایشان از دوباره مدعی شده و شکایت کرده که این زمین را من به کسی نفروختم که شما آن را از کسی بخرید و امضا را هم فکر کردم استشهاد محلی است امضا کردم . و در ضمن طرفی که به صورت فضولی به ما فروخته بود خودش را در قولنامه مالک زمین نوشته بود 5سال پیش فوت کرده است . الان 34ساله زمین در تصرف بنده است هم به زمینم سند شش دانگ گرفتم و تغییر کاربری و مجوز احداث گرفتم و حدود 50درصد پیشرفت کاردارد و قبلا نیز هر ساله زمین را کاشت و برداشت میکردم که زمین هم در بحر جاده در دسترس عموم بوده تکلیفم در برابر قانون و دادگاه و طرف مدعی چیست؟ آیا اسناد قبلی اعم از رای قبلی دادگاه که 3پیش قطعی شده قول نامه که امضای طرف هم اونجاست اونها را هم بدم ویا این که فقط سند شش دانگش را اراعه بدم؟
با سلام. اینکه پدرتان زمین را از شخصی غیر از مالک اصلی خریداری کرده و جنابعالی هم مقر این موضوع هستید در ابتدا مبین این موضوع هست که معامله بصورت فضولی واقع شده است و اینکه می فرمایید مالک اصلی بعد از ده سال قولنامه ی تنظیمی بین پدرتان و شخص فضول را امضا کرده است با دست خط خودشان به این معنی است که مالک معامله ی فضولی را تایید کرده است و انتقال مالکیت بصورت صحیح صورت گرفته است.ادعای ایشان مبنی بر اینکه فکر کردم امضای استشهادیه ی محلی است برای دادگاه قابل قبول نمی باشد و اینکه می فرمایید شخصی که زمین را قبلن از ش خریداری نموداه اید هر چند خود را مالک اصلی قلمداد کرده باشد صرف اینکه مالک اصلی آن را امضا و تایید نموده است صحت معامله را می رساند از طرفی بازه ی زمانی بیست ساله حاکی از نوعی اعراض از حق می تواند محسوب شود. در هر حال ارایه ی قولنامه ی تنظیمی که به امضای مالک رسیده است و سند رسمی در جلسه ی دادرسی توصیه می شود.موفق باشید.
1403/8/8
سند
-
رود بسیار خدمت وکلا و حامیان محترم،من به عنوان یکی از ورثه مرحوم مادرم بعد از پیگیری از سایر ورثه از جمله پدرم در رابطه با سند ملک مادرم، متوجه شدم که سند گم شده و من اقدام به دریافت سند ورثه ای طی مراحل قانونی نمودم، آیا با اینکه سند ورثه ای من صادر شده هنوز هم سند ملک مادرم دارای اعتبار است؟ چون پدرم تا متوجه گرفتن سند ورثه ای من شدن، از ورثه شکایت و چکی که از مادر داشتن به همراه سند مادرم ( که به من گفتند پیش من نیست و گم شده) به دادگاه دادند و دادخواست تقاضای وجه چک و مطالبه خسارت تادیه نمودند، آیا میتواند با وجود سند ورثه ای من و حتی اینکه خودشان میتوانند سند ورثه ای رابگیرند (چون سهم ها تقسیم شده)،سند مادرم را قفل یا به عنوان مطالبه وجه چک بگیرند و سند من را باطل کنند؟(چون همین یک سند به نام مادرم است) و دوم اینکه روی جمله به حواله کرد در چک خط کشیده شده آیا خسارت تادیه از زمان تاریخ چک حساب میشه یا زمان شکایت(چون با قانون 304 تجارت اگر روی به حواله کرد خط کشیده باشند از زمان شکایت حساب میشود) ؟ با تشکرسلام ممنونم که پاسخ دادید
با سلام.خط زدن عبارت به حواله کرد روی چکهای قدیمی به معنای عدم قابیلت انتقال از طریق ظهرنویسی به اشخاص ثالث می باشد.اگر در صدور چک مطمین باشید که توسط مادرتان صادر شده است و قبل از فوت ایشان بوده است مبلغ مندرج در چک جز دیون متوفی می باشد و قابل وصول از ماترک متوفی خواهد بود یعنی همان ملکی که می فرمایید بنام مادرتان بوده است.خسارت تاخیر تادیه در چک از زمان سررسید چک محاسبه خواهد شد نه از زمان تقدیم دادخواست اما اگر پدرتان عامدانه برای وصول چک اقدامی نکرده باشد تا خسارت تاخیر تادیه شامل چک بشود این اقدام ایشان قابل طرح در دادگاه خواهد بود.در نهایت در صورت احراز صحت صدور چک مبلغ چک از دارایی مادر کسر و به ازای مابقی سهم باقی مانده برای وراث سند صادر خواهد شد و امکان اصلاح سند جنابعالی وجود دارد مگر اینکه بعد از وصول وجه چک از ملک مادری چیزی باقی نماند. توصیبه می شود در خصوص صدور چک توسط مادرتان مطمین شوید
1403/8/8
سیم کارت
-
سلام وقت بخیر سال 92 همسرم سیم کارتشو به نام من زد ما سال 99 جدا شدیم ایا الان میتونه سیم کارتی که تو سال 99 به نام زده پس بگیره!؟
سلام.انتقال مالکیت صورت گرفته و در حال حاضر مالک سیم کارت جنابعالی هستید و صرفا جنابعالی می توانید در خصوص سیم کارت اقدامی انجام بدید نه شخص دیگری.
1403/3/20
دوربین مداربسته
-
سلام روبه رو ما مغازه ای هست به نام ... و اون ها دوربین مداربسته شون جلو خونه من رو میگیرد الان من میتونم شکایت کنم؟
اصلی هست در قوانین مدنی تحت عنوان اصل تسلیط. به این معنی که ؛ هر مالکی می تواند هر نوع تصرفی در ملک خود بنماید. در مقابل قاعده ایی هست تحت عنوان لاضرر.به این معنی که تصرفی مجاز شمرده می شود که باعث تضییع حق دیگری نشود. اگر دلایلی دارید مبنی بر استفاده ی نامتعارف می توانید شکایت طرح نمایید.
1403/3/20
چک صیادی ثبت نشده
-
اینجانب یک فقره چک از شخصی دریافت نمودم متاسفانه چون که اطلاعات کافی جهت اینکه چکهای جدید باید ثبت بشود نداشتم و فکر کردم مثل قدیم فقط امضا صاحب چک کافیست الانکه موقع وصول چک رسیده و به بانک مراجعه نمودم فرمودند که چک ثبت نشده است الان هرچه زنگ میزنم و پیغام میگذارم نه جواب میدهد و نه تماس میگیرد آیا راهی وجود دارد ؟
با سلام. شما می توانید دادخواست الزام به ثبت رو مطرح بکنید به طرفیت دارنده ی حساب
کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد. تهیه شده در دادراه.
ورود / ثبتنام
شرایط و مقررات حاکم بر روابط کاربر با وکیل/مشاور/موسسه
و
شرایط استفاده کاربر از خدمات حقوقی دادراه
را مطالعه کردم و می پذیرم.
خطایی رخ داده است. لطفا دوباره
امتحان کنید
کاربر گرامی؛ در حال حاضر ارسال کد از طریق پیامک با اختلال سراسری مواجه است. در صورتی که هم اکنون
پیامک به دست شما نرسید، لطفا در زمانی دیگر مجددا تلاش نمایید.
نکات حقوقی به زبان ساده در اینستاگرام دادراه
برای آگاهی از حقوق خود، صفحه اینستاگرام دادراه به آدرس زیر را دنبال کنید.