مشاوره حقوقی رایگان - دستور موقت دیوان عدالت اداری

با سلام
بنده کارمند پیمانی دستگاهی هستم و چون تونستم در یک دستگاه دیگه طی آزمون استخدامی پذیرفته بشم از شغل فعلی درخواست فسخ قرارداد دادم ولی با مخالفت مدیر کل واقع شده!
از اون طرف دستگاه جدیدی که پذیرفته شدم مهلت زیادی جهت ارایه استعفا نامه نداده
میخواستم بدونم آیا امکانش هست در این مورد درخواست دستور موقت گرفت از دیوان عدالت اداری!؟ در این مورد عنوان دستور موقت باید چی باشه!؟
میتونن با دستور موقت دستگاه رو ملزم به پذیرش استعفا کنن قبل از رسیدگی به شکایت اصلی!؟ چون ما فرصت و شانسی که داریم رو از دست میدیم. ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

یک وکیل

از طریق معاونت بازرسی سازمان متبوع خود اقدام نمایید و یا از طریق سازمان بازرسی کل کشور
محلی برای دستور موقت نیست
اما خوب از دیوان عدالت اداری پرسش کنید