مشاوره حقوقی رایگان - دستور موقت دیوان عدالت و اداره کار

با سلام. من کارفرما هستم و بابت شکایت یک کارگر در رای هیئت حل اختلاف اداره کار محکوم به پرداخت 30 میلیون تومان شده ام.
سوالم اینه که آیا میتونم با شکایت در دیوان عدالت اداری دستور موقت اجرای رای را بگیرم؟
و سوال دیگر اینکه به فرض اگر دیوان دستور موقت توقف اجرای رای را به من نده، و من این 30 میلیون را به کارگر پرداخت کنم و چندین ماه بعد دیوان عدالت به نفع من رای بده و تکلیف پولی که به کارگر پرداخت کردم چی میشه؟ کارگر باید پول را پس بده؟

پاسخ ها :

دستور موقت دیوان عدالت اداری کارگر کارفرما