مشاوره حقوقی رایگان - ابطال قولنامه

با سلام. سال 1389 قولنامه دستی بین من و پدرم جهت فرار از دین نوشته و قرار شد که در ازای خرید یک منزل مسکونی و پرداخت بدهی های بانکی من از طرف پدرم اینجانب نیز 6 هکتار باغ درخت را به پدرم انتقال دادم و دو شاهد نیز امضا کردند. آیا با توجه به این که دو تا شاهد حاضر هستند بگویند قولنامه صوری بوده و از طرف دیگر نه منزل مسکونی خریده شده و نه بدهی بانکی پرداخت شده. یعنی دو شرط ذکر شده در قولنامه انجام نشده اند. آیا امکان باطل کردن قولنامه است. در ضمن این قولنامه از سوی دادگاه تجدید نظر رد شده. با تشکر.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر مبایعه نامه قید شده باشد که در صورت عدم انجام شرط مبایعه نامه باطل یا منفسخ میشود بله