مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه صوری

با سلام . بنده به دلیل شرایط کاری که داشتم و نمیتوانستم برای کارهای گرفتن انشعابات و ساخت خونه ام مدام مرخصی بگیرم یه قولنامه دستی به نام پدر خانمم نوشتم که ایشان کارهارا برام انجام بدن وکل هزینه ساخت خونه هم با خودم بوده وایشان فقط کارها برام انجام میدادن والان ایشان میکه که خونه به اسم منه و تو هیچ حقی از این خونه نداری من چکار کنم که این قولنامه صوری را باطل کنم راهنماییم کنید .ممنونم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. دادخواست ابطال قولنامه را تقدیم دادگاه نمایید . البته می بایست اثبات نمایید سند مذکور صوری بوده و شما قصد ورضا به انتقال نداشته اید .تشخیص امر با قاضی رسیدگی کننده می باشد .