مشاوره حقوقی رایگان - اخذ سند آپارتمان به نام مالک فوت شده

با سلام بنده در یک قطعه زمینی مشارکت کرده و ساختمانی 5طبقه احداث نموده ام متاسفانه مالک فوت کرده و با وراث طرف حساب هستم. آیا میتوانم با وکالت وراث بدون انتقال سند به نام وراث از اداره ثبت برای هر واحد آپارتمانی به نام مالک فوت شده سند اخذ نمایم. کل سند مادر به نام مالک بوده و بنده وکالت بلاعزل انتقال داشتم که با فوت مالک باطل شده

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

با اخذ وکالت از وراث، میتوانیداول سند مشاع به نام وراث بگیرید و پس از ثبت محضری تقسیم نامه بین خود و وراث اول سند تفکیکی بگیرید.

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

شمادرزمان انتقال سند بنام مالک به مشگل برمیخورید چون ثبت نام ایشان درثبت احوال جزو متوفیات ثبت شده است درصورت نیاز تماس بگیرید