مشاوره حقوقی رایگان - استشهادیه مالکیت خانه کارگری

سلام.
آیا استشهادیه محلی مبنی بر این که در محلی قدیم تر خانه کارگری داشتیم و به مرور و طی سالیان از بین رفته و متاسفانه اثری به جا نمونده.
اما همسایه های زمین به خاطر دارن و استشهادیه رو امضا می کنند.
در دادگاه استشهادیه میتونه به بنده کمک کنه و میتونه سندی قابل قبول برای قاضی باشه که بنده تبرئه شوم؟

پاسخ ها :

مجتبي  صابري

مجتبي صابري :

استان :

درود ،از ادله اثبات دعوی شهادت شهود وبعنوان دلیل شرعی قابل استناد واستفاد میباشد باضافه اتیان سوگند واقتای وحدان قاضی

هادي  كثير

جناب آقای هادي كثير :

با سلام . بله اگه شهادت این اشخاص کامل و دقیق باشد