مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه از بیمه

باسلام بر اثر تصادف با خواهرم و بر اساس مدارک متقن از جمله شهادت شهود ، گزارش افسر راهنمایی و رانندگی و نظریه پزشکی قانونی محکوم به پرداخت دیه 2/5 درصدی شدم از انجا که در زمان تصادف دارای بیمه نامه معتبر بوده ام در بیمه تشکیل پرونده دادم که بیمه نسبت به صحت تصادف اعتراض زد و لایحه تقاضای کارشناسی سه نفره تحویل دادگاه رسیدگی کننده داد که اصل صحت تصادف توسط کارشناسان هم تائید شد
حال که دادگاه مکاتبه قضایی با بیمه کرده مبنی بر پرداخت دیه در حق مصدوم با قید این عنوان که برای پرداخت دیه نیاز به مدارک بالینی از مصدوم نمی باشد بیمه از پرداخت دیه استنکاف نموده است

برای پیگیری این موضوع چکار کنم و به کجا مراجعه کنم؟

آیا رسیدگی به این موضوع با توجه به اینکه طرف مقابل نهاد قدرتمند بیمه می باشد و میزان با در نظر گرفتن درصد محکومیت در صلاحیت شورای حل اختلاف می باشد؟

متن شکایت از بیمه از زبان من باشد یا از زبان خواهرم تنظیم شود؟

با تشکر

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

درود
مستند به ماده 8از قانون آیین دادرسی مدنی متقاضی تمکین بیمه به حکم صادره گردید و این تقاضا میبایست از جانب زیان دیده مطرح شود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سانحه ديده بايد شكايت نماييد