مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پرونده تصادف بعد از چند سال

سلام خسته نباشید همسرم چهار سال پیش کنار جاده یک ماشین پراید یک شب بارانی برخورد میکند و شدت تصادف خیلی زیاد بودشکستگی سروپارگی صورت و جراحات دیگرپروندتا پزشکی قانونی رسید ولی به هر دلیلی نه ادامه شکایت و نه رضایت دادیم درحال حاضر میتوانیم پرونده را ادامه و از بیمه دیه دریافت کنیم؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر نامه پزشکی قانونی دارید و میزان جراحات و آسیب ها مشخص است شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما مقصر نباشبد ، دیه قابل مطالبه است