مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه فرد دیگر

با سلام و خسته نباشید
چطور با کد ملی یک فرد می توان فهمید که پرونده قضایی دارد یا نه؟ از چه مرجعی می توان پیگیری کرد؟

پاسخ ها :

سحر  دريابر

سرکار خانم سحر دريابر :

با سلام،اگر از طریق واحدهای خدمات قضایی یا دادگاه در سامانه ثنا ثبت نام کنید میتوانید کلیه سوابق قضایی خود رامشاهده کنید،همچنین از واحد رایانه در کلیه دادگاه ها با ارائه کد ملی میتوانید از این موضوع مطلع شوید.