مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدر برای دختر مجرد

سلام من 33 سالمه و مجردم به جز خودم سه خواهر و سه برادر دارم و پدرمون 4ساله که فوت کردن و مادر در قید حیات هستن، در منطقه ای که من هستم زمینها اوقافی هست و سند منگوله دار کم هست و خونه و زمینهایی که از پدرم مانده بعد فوتشون تمام قراردادها به اسمه مادر هستش برادر بزرگم بصورت توافقی ارثش رو گرفته ولی مادرم با توجه به اینکه من و یکی از خواهرام مجرد هستیم و در خانه پدری ساکن هستیم هیچ ارثی به ما نمیدهد و فقط میگوید براتون جهاز تهیه میکنم شما نباید درخواست ارث کنین، تکلیف ما چی هست از نظر قانونی ما باید چه کار کنیم تا حقمون پایمال نشه؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
اگر همانطور که مطرح شده همه قراردادها و اسناد باقیمانده به نام مادر باشد،بحث ارث منتفی است.در واقع اموال به نام مادر است که در قید حیات است.