مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم مغازه مشاعی

باسلام مغازه ای داریم 12متری که دو سهم مال من و یک سهم مال خواهرم است و سه ساله من استفاده میکنم و به خواهرم میگویم یا تقسیم کنیم یا به من بفروش قبول نمیکند میخواهم شکایت کنم آیا مغازه تقسیم میشود یا نه؟ الویت خریدن مغازه با من هست یا خواهرم؟ و در شکایتم چه بنویسم زود جواب بگیرم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام.میتوانید دادخواست (درخواست)دستور فروش بدید ودستوربگیرید

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام
اگر در خصوص تقسیم توافق نکنید و مغازه طبق نظر کارشناس غیر قابل تقسیم باشد.مغازه از طریق مزایده بفروش خواهد رفت.در صورت مزایده شما با دیگر افراد شرکت کننده در مزایده هیچ فرقی ندارید.