مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف نظر بین بازپرس و دادیار

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلا. اگر در پرونده کیفری بازپرس قرار جلب به دادرسی صادر کند ولی دادیار اظهار نظر قرار منع تعقیب صادر کند و اختلاف بین این دو باشد، مرجع رسیدگی به اختلاف با کدام است؟ آیا رای آن قطعی است؟ آیا مجدد وقت رسیدگی تعیین خواهد شد؟ ممنون.

پاسخ ها :

علی خانی پور

علی خانی پور :

استان :

دادگاه رسیدگی می کند اگر منع رسیدگی صادر شود قابل اعتراض است

يد الله  بهرامي

يد الله بهرامي :

سلام مرجع رسیدگی دادگاه کیفری است