مشاوره حقوقی رایگان - معافیت کفالت پدر

با سلام و احترام خدمت وکلای محترم. بنده فارغ التحصیل در مقطع کارشناسی ارشد هستم و جز نخبگان کشوری می باشم. و یگانه فرزند ذکور نیز هستم. پدرم از کار افتاده است و سوابق پزشکی مبنی بر ارتروز شدید همراه با عکس های رادیولوژی را در اختیار دارم. از سال 96 من بنابر حکم دادگاه ماهانه 800 هزار تومان به پدرم می دهم همچنین با توجه به این که مادرم معلولیت جسمی دارد و تحت پوشش بهزیستی است و هر دو آن ها نیاز به مراقبت شدید دارند. اما متاسفانه ما در مملکتی زندگی می کنیم که حق خیلی ها پایمال می شود و من را در کمیسیون پزشکی نظام وظیفه رد کرده اند. خواهشمندم از وکلای محترم راهنماییم کنند برای پیگیری اعتراض چکار انجام دهم که به نتیجه برسم و آیا اصلا امیدی هست؟

پاسخ ها :

مهدی سلطانی

مهدی سلطانی :

استان :

سلام‌بنظر شما مشمول معافیت سایر شرایط مندرج در دفترچه خواهید شد. لطفا حضورا خدمت همکاران محترم تشریف ببرید تا راهنمایی دقیق نمایند.