مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای کمیسیون پزشکی نظام وظیفه

با سلام،
بنده به مدت دو یا سه سال است که درگیر بیماری پوستی (زگیل در دو انگشت یک پا و قسمتی از سطح کف پای دیگر) و کمیسیون به آن بی توجهی کرد و صرفا بخاطر کف پای صاف معافیت از رزم تعلق گرفت در صورتی که همان طور که گفتم بنده بیش از دو سال است که درگیر این بیماری پوستی هستم و یک بار جراحی و چندین بار درمان هایی مثل فریز داشته ام. بیماری ام مقاوم به درمان است. و با توجه به دلایل مختلف مثل فشار به پا به دلیل صاف بودن و عرق کردن در ان ناحیه امکان برطرف شدن بیماری وجود ندارد و با هر بار درمان 3 الی 4 هفته از انجام فعالیت باز میمانم.
آیا می توانم به رای کمیسیون اعتراض کنم و به نتیجه ای برسم؟
با سپاس

پاسخ ها :

اعتراض به رای کمیسیون پزشکی نظام وظیفه سربازی