مشاوره حقوقی رایگان - صلح و سازش

با سلام
بنده در حال حاضر جهت تنظیم پرونده و تقدیم به دادگاه مشغول هستم ولی با توجه به مشکلی که در محل کارم پیش داد در حال صلح و سازش هستم چون متشاکی همکارم هست
در جریاناتی که پیش آمد بنده مبلغی پول از همکارم به درخواست خود گرفتم و در بخش مسکن سرمایه گذاری کردم ولی چون ایشان ابراز اعتماد می کرد هیچ قولنامه ای بنامش نشد ولی من از طرف خود بابت امانت چکی به مبلغ پولش دادم. بعد از چند ماه ایشان درخواست پول کرد و بنده مبلغی از پولش را پس دادم ولی چون ملک فروش نرفت بقیه پولش را نداشتم پس دهم و ایشان چک بنده را در بازار فروخت. و طرف ثالث برعلیه من شکایت کرده است. ولی الان که می خواهیم صلح و سازش کنیم قرار شد من مبلقی زیاد بعنوان سودی که واقعا وجود ندارد به ایشان پرداخت کنم و من مجبورم امضا کنم.
حال از شما تقاضا دارم متنی به عنوان سازش برای من تهیه فرماییدکه بعدا به جرم ربا خواری بتوانم از ایشان شکایت نمایم.
تشکر و سپاس

پاسخ ها :

بهرنگ  زرندی

جناب آقای بهرنگ زرندی:

با سلام با توضیحی که دادید امکان طرح شکایت در آینده نخواهید داشت