مشاوره حقوقی رایگان - درخواست صلح و سازش بعد از مختومه شدن پرونده

با سلام و سپاس. جهت به روز کردن میزان اجاره بها بعد از بیست سال، مالک مغازه جهت افزایش قیمت اجاره بهای سرقفلی دو سال پیش اقدام کرد. دو بار کارشناس آمد و قیمت بسیار پایینی اجاره بها تعیین و پرونده مختومه اعلام شد. صاحب سرقفلی و دهنده اجاره بها، پنج روز پیش پرونده جدیدی با خواست صلح و سازش، پس از دادن اجاره بها، در شورای حل اختلاف تشکیل داد و امروز ابلاغیه دادنامه مبنی بر صلح و سازش و مختومه شدن این پرونده توسط مالک دریافت شد. به لحاظ حقوقی به چه دلیل درخواست صلح و سازش داده است؟ و آیا به ضرر مالک است؟ درخواست ابطال سازش بدهیم؟ سپاس

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بستگی به پرونده دارد به ضرر هیچ کس نبوده وتازمانی که طرفین توافق وسازش ننمایند تاثیری ندارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بعضا پرونده ها برای صلح و سازش �ورای حل اختلاف ارجاع می‌شود روال کار می‌باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
صاحب سرقفلی باید طبق مبلغ تعیین شده در دادنامه ، اجاره بها را پرداخت نماید

صاحب سرقفلی دادخواست اقامه کرده است و اصل خواسته دعوا ، باید مشخص گردد و پرونده توسط مرجع قضایی برای صلح و سازش به شورا ارجاع داده شده و در صورت عدم سازش ، پرونده به دادگاه ارسال خواهد شد و دادگاه بر اساس خواسته رای صادر خواهد کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه در این خصوص اظهارنظر خواهد کرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پرونده برای صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارسال می‌شود و در صورت عدم سازش به مرجع صلاحیت‌دار ارسال می‌گردد