مشاوره حقوقی رایگان - سند مشاعی تک برگ

سلام وقت به خیر
یک زمین 150 سهم از 1800 سهم دارم که سند تک برگ هم دارم شهرداری میگه قابلیت افراز نداره چون متراژ کمه چطوری میتونم براش پروانه ساخت بگیرم بدون سند شش دانگ ایا راهی داره

پاسخ ها :

زهرا عارفخانی

زهرا عارفخانی :

با سلام
با توجه ب ضوابط شهرداری که در بعضی نقاط از شهر اِعمال میشود امکان گرفتن مجوز ساخت برای کمتر از ابعاد مصوب وجود ندارد فلذا چنانچه امکانش رو دارید با مالکین محاذی ملک توافق کنید ک ابعاد ملک به حد نصاب برسد